obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

sobota 3. března 2018

Ganymede's bank


Zdravím tě, návštěvníku!
Mé jméno je Ganymédes a jsem znám jako Diův osobní číšník. Ve svém volnu si sem tam zaskočím na zemi v roli vlastníka monumentální Ganymédeovy banky, kde každý polokrevný, ať už je takový či makový, má svůj vlastní účet. Slyšíš, jak drachmy cinkají? Radostný to zvuk, nemám-li pravdu! Přijď i ty a zřiď si u nás účet s velmi zajímavými nabídkami do začátku!

A co že jsem si to pro tebe tentokrát připravil? Možnost vydělávat, až budeš ten nejbohatší na světě! Ale Diovi ani muk!

Jako odměnu za příchod do Tábora polokrevných získáš rovných 30 drachem na své konto!
Ale tím ještě nekončím!

Za první odehranou hru v měsíci (kvalitnější nebo opravdu dlouhou - pozn. v letáku) ti na účtu přistane dalších 20 drachem! Za každý další hru dostaneš poloviční sazbu, tedy 10 drachem! Kdo bude dlouho zdržovat nebo se mi jeho hra nebude zdát dostatečná, ten pak získá přesně polovinu, tedy 5 - 10 drachem.
Stále však nekončím!

Vedení, instruktoři a vedoucí srubů mají za svůj status odměnu (pokud odehrají hru - pozn. v letáku) nárok na dalších 10 drachem za svou snahu a zkušenosti! A to se přece vyplatí!
I tak to není vše!

Každý účastník Výprav nebo Her bude obdařen dalšími 20 až 40 drachmami v závislosti na eventu (20 - HBC Games; 40 - Quest; pozn. v letáku). To je krása, no nemyslíš, polokrevný? Už za jeden měsíc se můžeš topit ve zlatě!

Co se obyčejných 'táborníků' týká, ti každý měsíc automaticky získají 15 drachem jako odměnu za výpomoc s těmi divokými ratolestmi, na které ruka obyčejného smrtelníka nestačí.

A i pro ty, kteří jen tak vysedávají a nedělají nic, jsem si připravil maličkou možnost vylepšit si status bankovního konta - pokud některý táborník nebude aktivní v měsíci, získá pouhé 5 drachem!

Snad je to dostatečně motivující!

Každý začátek nového měsíce zde budeš mít stručný přehled, kolik každá tvoje postava získala drachem za uplynulý měsíc!


V případě jakýchkoliv nejasností se nebojte obrátit na správce vašich kont - GiGi Lemru.

Žádné komentáře:

Okomentovat