obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

úterý 23. ledna 2018

Application

Zdravím! 
Takže ses rozhodl vydat se na dráhu obyvatele tábora a kráčet po stopách samotného Hérakla, Persea, nebo si hodláš napsat vlastní příběh? Jsi natolik odvážný, aby ses učil bojovému umění, lezl po stěnách obklopenými živoucí lávou, či se zdokonaloval v božských schopnostech, nadělených do vínku jedním z obyvatel Olympu?
Pak jsi tu jedině správně. Tu máš kus papíru, sem naškrábej potřebné údaje a pak hurá za dobrodružstvím! Ale pozor! I tady platí večerka. V jedenáct okamžitě zalehni, pokud nechceš, aby si tvými kostmi vyšťourávala lítá harpyje maso ze zubů.

Přesto, než učiníš krok vpřed a vecpeš nám do chřtánu svou registraci, přečti si pravidla. Jsou důležitá nejen pro hru, ale předně pro hráče samotné. Možná ti přijde, že se tam nedozvíš nic moc nového, všechno se pořád omílá  dokola, takže čím bychom tě asi tak mohli překvapit. Stát se to může. Pak se nevztekej, že jsi nebyl varován. Byl. Jenom jsi byl natolik líný a pro takové tu není místo.

Momentálně jsou k dispozici přihlášky:

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/01/registrace-poloboha.html



Přihlášku pak zašli na emailovou adresu: holympians.rp@gmail.com s nadpisem kategorie, kterou sis vybral (Polobůh, Instruktor, Lovkyně, Obyvatel), ať v tom úřadující harpyje nemají bordel.

Žádné komentáře:

Okomentovat