obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

úterý 27. února 2018

Bestiary

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/bestiary.html

 
INFO: Slavná nestvůra, o níž žádný bojovník nestojí. Potomek stohlavého boha Týfóna a Echidny, napůl ženy, napůl hada. Chiméra měla zpředu podobu lva, v prostředku divoké kozy a zezadu draka, ačkoliv těch pár z přeživších hrdinů podporuje tvrzení o hadím ocasu.Tlama ozbrojená řadou pekelně ostrých zubů dštila oheň. Podle řeckých bájí žila v Lykii, konkrétně ve vulkanické rokli Kragu. Tam střežila vchod do podsvětí. Člověka okamžitě ucítila, vylezla ze svého doupěte a chrlila na něj oheň. Patří k jedněm z nejnebezpečnějších tvorů, jaký Tartar mohl vyvrhnout ze svého nitra a jen velmi málo hrdinů přežije její útok.

 
FIRE BREATH
Ze své tlamy může chrlit oheň do vzdálenosti až dvou tří metrů. Dokáže roztavit téměř jakoukoliv zbraň. 
TOXIKINESIS
V hadím ocase se ukrývá paralyzující jed, který pronikne do těla a zasažené místo umrtví. Trefíli se do blízkosti plic nebo srdce, může vyvolat i smrt.
STRENGTH
Větší než u jiných tvorů.

 






 
INFO: Obří škorpioni jsou jedni z přímých potomků Gaii, jedné z původních. Za jejich vytvořením stála touha zabít Oriona, lovce, nepřítele samotné Země. Orionovo zesnulé tělo bylo bohyní Artemis přesunuto na nebesa, kde dodnes loví jednoho ze škorpionů. Zbytek těchto monster povětšinou zůstává odklizen na ranči Trojité Gé, ale někteří z nich se pohybují po jižních lesích, kde mají svůj úkryt. Zůstává otázkou, na kolik z nich lze narazit za hranicemi Tábora.

SPEED AND STRENGTH
Větší než u jiných tvorů. Jejich klepeta dokáží snadno rozdrtit kosti v těle a člověka doslova přepůlit.
TOXIKINESIS
Schopnost vypustit do těla kořisti prudký jed. I kapka umí dotyčného zabít, v malém množství působí pomalu.

INFO: Potomci prvotní bohyně Nyx a Kerbera, vrchního hlídače podsvětí. Valnou většinu polobohů děsí k smrti a není snadné si je 'ochočit'. Nejlépe poslouchají potomky Háda, vládce podsvětí. Někdy jsou ochotni uznat rozkaz i z úst Áresovců. Velikostí odpovídají medvědovi až nosorožci, v jistých případech dorůstají do mohutnosti popelářského vozu. Popisováni jsou jako velcí chlupatí tvorové (obyčejně příbuzní s mastiffem) se zářivě rudýma očima. Mohou se měnit svou schránku na lidskou, mlha je automaticky zakrývá jako větší psí mazlíčky.

UMBRAKINESIS
Cestování skrze stíny i na větší vzdálenosti, slouží jako dopravní prostředek do podsvětí.
SPEED AND STRENGTH
Větší než u jiných tvorů.

Žádné komentáře:

Okomentovat