obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

úterý 8. května 2018

GANYMEDE'S BANK: Changes

 
Drachma sem, drachma tam, v kulatém sloupci, rozházené po stole, cinkající v měšci nebo vytahané z kapes na stůl při pokusech doplatit se za právě uzavřený obchod, než ti předmět doličný vyfoukne někdo jiný před nosem. Zkrátka a dobře, ať už si to chceš přiznat či nikoliv, peníze hýbaly, hýbou a vždy budou hýbat světem. Lásku sem nepleť, s tou si nezaplatíš ani papír na veřejných toaletách.

A právě o to jde. Nedostatek peněz trápí valnou většinu našich milých táborníků, kteří slintají po horkých novinkách na skladě Vetešnictví u bohyně Thetis, matky slavného Achillea. Prázdné kapsy hlásají status typického studenta přežívajícího ze dne na den díky rodičům, na účtu to obdobně zeje prázdnotou, až v pozadí chybí pohvizdování z westernu a nějaký ten kotouč slámy, co se prožene po prašné cestě. Ganymédes, osobní Diův číšník, se ti však postará o skvělou nabídku pro tvé konto, tak si ho koukej vyslechnout!

http://payload248.cargocollective.com/1/15/481369/7267820/coin-toss.gif

Zdravím tě, polobožský!
Je to už nějaký ten čas, co jsme se viděli, a tak mě napadlo připomenout ti, jak důležité je věřit na slovo vzatému odborníkovi, jakým bezpochyby jsem.

Dnes tu mám pro tebe tu nejlepší nabídku všech dob. Sedíš pohodlně? Protože jestli ne, pak se ti určitě šokem podlomí nohy a sesuneš se na zem. A věř mi, takhle drahou polovičku neoslníš. Za to s naším výhodným účtem bezesporu!

Za novou postavu nyní do začátku dostaneš rovných 30 drachem! Tedy trojnásobek toho, co jsi dostával v současnosti. No není to krása? Za takový peníz si už jistě něco koupíš!
Ale pozor! Tím jsem sotva začal!

Za svou první řádně odehranou hru v měsíci dostaneš rovných 20 drachem! Ano, slyšíš dobře, dvojnásobný obnos, než jakým jsme tě pohostili v prvním čtvrletí. Uvedu ti příklad: Pokud v měsíci květnu stihneš odehrát kompletně jednu hru, kterou ve stejný měsíc začneš a ukončíš (samozřejmě i v témže roce, že ano), a nebude to na nedostatečný počet řádků, pak ti připíšeme dvacku na účet.
Ale tím stále nekončím!

Pokud v onom měsíci odehraješ jakoukoliv další hru, získáš za ni dalších 10 drachem na svůj účet. Co to pro tebe znamená? Podaří-li se ti v květnu odehrát například tři hry, což by bylo obdivuhodné, pak bys za první z nich získal 20 drachem a dále dvakrát po 10 drachmách.

Pokud však nějakou hru nestačíš ukončit v onom měsíci (například proto, že ti spoluhráč z ničehonic zdrhne, nebo se vám potáhne příliš dlouho, či jste ji začali spolu až ke konci měsíci; pozn. v letáku), pak dostaneš přesně polovinu. Za první hru by to tedy bylo 10 drachem, za druhou 5. I tak se to vyplatí, nebo ne?

Vedení, instruktorům a vedoucím srubů zůstává doplněk stejný - 10 drachem k první hře s dotyčnou postavou. Tam odměna zůstává neměnná.

Každý účastník Výprav nebo Her bude obdařen dalšími 20 až 40 drachmami v závislosti na eventu (20 - HBC Games; 40 - Quest; pozn. v letáku). To je krása, no nemyslíš, polokrevný? Už za jeden měsíc se můžeš topit ve zlatě!

Co se obyčejných 'táborníků' týká, tedy dryád, kentaurů a jim podobných, ti každý měsíc automaticky získají 15 drachem jako odměnu za výpomoc s těmi divokými ratolestmi, na které ruka obyčejného smrtelníka nestačí. U první hry platí stejný bonus!

A i pro ty, kteří jen tak vysedávají a nedělají nic, jsem si připravil maličkou možnost vylepšit si status bankovního konta - pokud některý táborník nebude aktivní v měsíci, získá pouhé 5 drachem!

*Platnost ceníku začíná od měsíce května
**Předchozí hry nelze reklamovat

Případné otázky zodpoví GiGi Lemra, asistentka ředitele banky.

Žádné komentáře:

Okomentovat