obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

sobota 28. dubna 2018

Contest: Head counselors

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/04/contest-head-counselors.html

Dech ti těžkne, tep pulzuje pod kůží. Cítíš každý osten okamžiku, každou jehličku zapichující se do plic kdykoliv se pokusíš nadechnout, lapnout po trochu toho kyslíku, co ti uniká před očima. Dlaně se ti potí, už po několikáté si je otíráš do látky kalhot, jak se snažíš zamezit ztrapnění před ostatníma, kteří, podobně jako ty, studují nejnovější informační leták připevněný na táborové ceduli plné různých oznámení ze všech možných stran. Aby také ne, vždyť Cheirón podal nabídku, po které se natáhnou ti nejohodlanější. Opakovaně si pročítáš jednotlivé řádky, v duchu si odškrtáváš požadavky. Splňuješ všechny? Stojí to za ten risk? Ale odměna se zdá tak sladká. Mít pod palcem celý srub, zaúkolovat jednotlivce a spolupracovat se samotným vedením tábora? Nemálo zodpovědnosti, to už víš předem. Zvládl bys to? Tolik otázek ti krouží hlavou, zatímco se další člověk strkanicí rve dopředu jen proto, aby si ukořistil propisku a na náborový formulář načmáral tiskacími písmeny své jméno a srub, do něhož patří. Ani se neomluvil, taková hanebnost. On že by měl šéfovat srubu? To tak!

Teď už tě nic nezastaví před pozvednutím pera a zapsání se... Naprosto nic...

Není žádnou novinkou, že někteří z vedoucích jednotlivých srubů, bohůmžel, zahynuli při výpravách do světa smrtelníků, kde si na ně počíhaly bájné nestvůry ze samotného Podsvětí. Několik nocí jejich duše byly oplakávány přáteli i druhy, ovšem čas neúprosně plyne a na jejich místo musí dosednout někdo jiný. Ten, kdo povede svůj srub k úspěchům, bude nabádat své sourozence ke každo nedělnímu úklidu, aby se Audrey Clifford, žena zodpovídající za všechny sruby dohromady, nemusela čílit a poslat tvé bratry a sestry do stáje kydat hnůj za nepořádek. Na svém postu však můžeš vymýšlet i různé soutěže nejen pro členy svého vlastního srubu, ale taktéž pro ostatní (i za malou odměnu, stačí se jen domluvit s vedením). Jsi to ty, kdo má jít všem příkladem, starat se o nováčky a dodat jim víru v lepší zítřky!


JAKÁ ODMĚNA TĚ ZA TUTO 'TĚŽKOU DŘINU' ČEKÁ?
  • Respekt ze strany tvých poddaných! (čti sourozenců)
  • Možnost zadávat jim úkoly, ne je však šikanovat! (za to bys o post přišel)
  • Úzkou spolupráci s vedením tábora a možnost se později vyšplhat na post instruktora!
  • Tvorba soutěží pro vlastní srub i ostatní! (po domluvě s vedením)
  • Ikona do ocenění, která bude hlásat, že jsi důležitá osoba! (k vidění u Americy nebo Jonathana)
  • Výrazné zvýšení schopností!
  • A malý finanční bonus každý měsíc! (v podobě 10 drachem při řádně odehrané hře)
 A to se vyplatí, no ne?


JAK SE ÚČASTNIT VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ?
  • Sepiš vedení krátký motivační dopis, jímž předvedeš své schopnosti zastávat tento post. Představ si to jako bys žádal o práci - zkrátka a dopře nám popiš, proč bys zrovna TY měl zastávat tak důležitý post, co můžeš přinést a podobně (platí pro tvou postavu, nikoliv pro tebe jakožto hráče). Obsazovat se budou maximálně 3 místa, tudíž by sis měl dát vážně záležet (ale též sepsat pravdu, která nebude v rozporu s registrací tvé postavy).
  • Ten pak dones Cheirónovi (zkrátka ho zašli na email) s předmětem VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ a srub, v němž se tvoje postava nachází.
 
POZOR!
Není možné (logicky, ale přesto to napíšeme) se hlásit na post, co je již obsazený! Tudíž se nemůžeš přihlásit na post vedoucího srubu u Afrodity nebo Héfaista!

Taktéž se nemohou účastnit postavy určené jen krátce (rozuměno do půl roku) a neurčené vůbec!

Tvou přihlášku budeme očekávat do 29. dubna do 12. hodin. Při smutečním ceremoniálu budou vyhlášeni noví vedoucí srubů.

Žádné komentáře:

Okomentovat