obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

sobota 3. února 2018

Thomas Nathaniel Rogers

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/thomas-nathaniel-rogers.html

Thomas je vysoký kluk s atletickou postavou, která se už hodně podobá mužské místo klučičí. Má světlou pleť, ale když přijde léto, dokáže se v minutě opálit do snědé barvy. V obličeji má ostré rysy a výrazné lícní kosti. Jeho mile vypadající pomněnkové oči společně s pihami kolem nosu jsou nejvýraznější částí jeho obličeje. Jeho vlasy nabírají barvu hnědé, v létě poté jdou až do světle hnědé barvy. Žádné tetování, piercing nebo cejch nemá, jelikož se mu ta představa krajně nelíbí. Má jedno mateřské znaménko, které připomíná hvězdu na levém kotníku.

Thomasovi na tváři skoro celý den hraje úsměv od ucha k uchu, který často doplňují i šibalské jiskřičky v očích. Má až neobvyklý smysl pro humor a všechnu svou inteligenci a nápaditost využívá při tvorbě různých vtípků. Je nezastavitelný optimista, a proto se ve všech vážných nebo nebezpečných situacích snaží najít nějaký kousek dobra. Má milou a přátelskou povahu. Nedělá mu žádný problém se skamarádit s kýmkoliv do pár minut. Díky této povaze také rád pomáhá lidem, kteří jsou smutní a nebo na dně. Považuje to za vyvažování všech těch vtípků, když se tyto lidi snaží rozesmát a nebo jim jenom nějak zlepšit náladu. Je velice tvrdohlavý a cokoliv si umane, tak to mu z hlavy nevytluče naprosto nikoliv. Pere se za svůj názor i když ví, že není správný. 

Potřebuje být pořád ve společnosti a mít kolem sebe živé bytosti, se kterými by mohl cokoliv probírat. Z toho vyplývá, že nemá rád samotu, a proto pořád někoho otravuje a snaží se vetřít kdekoliv, do jakékoliv společnosti i když mu třeba není po chuti. Rád se stará o svůj zevnějšek a tak mu trvá mnohem déle ráno vyjít z chatky než ostatním chlapcům. Musí si alespoň spravit vlasy, jelikož vyjít bez upravených vlasů je pro něj někdy noční můra. Je to vrozený romantik a rád uvádí všechny dívky do rozpaků svými balícími hláškami, aniž by je vůbec chtěl sbalit. I když vypadá, že je to lamač srdcí, který střídá holky jako ponožky, popravdě pořád hledá tu pravou, která by se mu, alespoň z poloviny podobala a něčím ho okouzlila. 

Je neskutečně energetický a pořád musí něco dělat. Když musí sedět někde na místě a dávat pozor, je neskutečně otrávený a znuděný. Proto ho většinu času lze vidět jak pobíhá po táboře, hlasitě řve a nebo leze po chatkách, stromech a nebo skáče z útesů dolů. Je to nebojácný kluk, který chce vyzkoušet naprosto vše, i když ví, že to není zrovna ten nejlepší nápad. Je fyzicky a sportovně nadaný, a proto mu střelba z luku, boj o vlajku a nebo jakákoliv fyzicky náročná aktivita nedělá sebemenší problém. Nesnáší učení a jakoukoliv formu klidného trávení času, a proto moc inteligentně pro ostatní nevypadá, i když popravdě inteligentní je.

Thomas se narodil do rodiny známých filmových herců, kteří neustále cestovali po celém světě a všude brali Thoma sebou. Kvůli jejich náročných denních harmonogramů své rodiče v dětství Thom skoro vůbec nevídal, a proto není zajímavé, že s nimi nijak velký vztah neměl. Většinu času trávil se svou chůvou, které říkal Líla. To bylo také první slovo, které kdy řekl. Všechny své první krůčky, zuby a nebo dny ve školce a později i škole prožíval s ní. Považoval ji za svou pravou matku, která ho nikdy neopustila a ani nezradila. Už od dětství mu vyprávěla starověké báje a povídky o římských i řeckých hrdinech jako kdyby v nich byla ona sama. Naplnila jeho dětství kupou fantazie a tak mu zpříjemnila jeho hyperaktivitu a dyslexii. V dětství si díky rodičům zahrál v několika filmech a to byl jediný čas kdy s nimi strávil, alespoň hodinu denně. V té době se také začal věnovat hodně sportům a většinu času trávil venku kde si vybíjel svou hyperaktivitu.

Zvláštností na jeho polobožském životě bylo, že nikdy nemusel bojovat s nestvůrou. Vždy buď zasvítilo slunce a ona příšera, kterou měl Tom za výplod své fantazie zmizela a nebo byla na blízku chůva, která vždy nějak zahnala. V té době Tom nevěděl, že celou dobu jeho dětství na něj jeho otec dává pozor.

Když bylo Thomasovi devět let, jeho nebiologický otec se dozvěděl, že Thomas není jeho. Nechal jeho matku a chůvu samotné a uraženě odletěl do Evropy. V tu dobu se mu jeho pravá matka do života vrátila. Zhrozila se z toho, že se svým synem prakticky nemá žádný vztah a všechno co v životě zažíval, ona u toho nebyla. Opustila svou práci a společně s jeho chůvou ho začala vychovávat. V té době se také začal věnovat hudbě a skládal krátké písničky na kytaru, kterou dostal od kamarádky jeho chůvy, která k nim jednou přišla na návštěvu.

Na jeho jedenácté narozeniny mu domů přišel naprosto neznámý muž, do kterého se mladý Tom zamiloval. Jeho zlatavé vlasy, sluneční brýle a moderní oblečení společně s Tomovým vysněným autem z něho pro Toma udělali superhrdinu. Na jeho narozeniny mu dal luk a šípy a zůstal s ním celý den. Učil ho střílet z luku a vyprávěl mu o tom jak okouzlil srdce mnoha dívkám. 

Na konci oslavy mu řekl, že ho vezme společně s chůvou na výlet, tam kde se s ním děti budou bavit a kde se naučí střílet z luku stejně jako on. Jeho matka se s ním začala loučit a poslední co mu dala na rozloučenou byl přívěšek s logem supermana, kterého v dětství tolik miloval. V tu dobu se Tom dozvěděl celou pravdu. Jeho super parťák, který mu dorazil na oslavu byl jeho otec a chůva, která ho po všech jedenáct let vychovávala byla múza Kleió, která představovala umění dějepisu. Místo toho, aby byl na Apollóna naštvaný za to, že se mu celých těch jedenáct let neukázal a na matku za to, že před ním tajila pravdu, byla naprosto nadšený.

A tak hned ten den ho Apollón dopravil svým slunečním vozem do tábora a sám ho předal Cheirónovi s tím, že z něj má vychovat správného poloboha. Jeho chůva se s ním také rozloučila a slíbila, že ho někdy určitě zase navštíví.

*Rád hraje hokej, a volejbal. 
*Sluneční brýle, které nosí mu dal jeho táta když přišel do tábora a od té doby je nosí každé léto.
*Miluje čokolády všeho druhu.
*Rád pořádá velké večírky, když není v blízkosti Cheirón.

*PŘÍCHOD DO TÁBORA: září 2012

*BOŽSKÝ RODIČ: Apollón

PHOTOKINESIS 

Polobůh si dokáže pohrávat s paprskem slunce a vytvářet tak něco na způsob malého laseru. Podobně jako když děti pomocí lupy zakládají oheň. S větší soustředěností koncentruje sluneční světlo do míst, kam zrovna sám potřebuje.

BIOKINESIS


S touto schopností zvládne zamaskovat nějaké to mateřské znaménko nebo pár pih, aniž by nad tím musel kdo ví jak dlouho přemýšlet. Co se týče zranění, monokl udrží pod kamufláží sotva pár minut, než mu vyběhne na světlo jako špatně vyrobená maska pandy.

*Obyčejný luk s pěti šípy - dar od Apollóna. Šípy poztrácené v rámci výpravy do Áreova chrámu.


https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/hbc-games-capture-flag.htmlhttps://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/quest-temple-of-domnation.html

Froy Gutierrez




Žádné komentáře:

Okomentovat