obrázek obrázek obrázek obrázek obrázek
obrázek obrázek obrázek

středa 28. února 2018

Felix Dashwood

https://olympians-rp.blogspot.cz/2018/02/felix-dashwood.html

Jde o typický příklad toho, co vznikne, když emo kid vyroste z Tokio Hotelu a My Chemical Romance. Nebo alespoň částečně, protože z MCR vyrůst nelze. Tak či onak, vyrostl přibližně do velikosti 185 centimetrů. Jeho postava paradoxně vůbec nepřipomíná řecké bohy - ačkoli je svalnatý, má spíše pevné tělo a svalstvo není příliš výrazné. Je hubený, ale podvýživou netrpí. Jedním z jeho nejvýraznějších znaků jsou tetování, kterých má příliš mnoho na to, aby se dala všechna popsat. Celou levou ruku přetetoval rukáv, no několik se jich dostalo i na pravé předloktí a krk. Vyvolení viděli i to na pravé půlce, ale to necháme drobným tajemstvím.
Dalším charakteristickým znakem jsou černé vlasy. Pokud jsou zrovna sčesány na patku, dosahují k obočí. Pod upraveným obočím vykukují ledově modré oči, které vyjímečně dozdobuje linkami. Nos má špičatý, nijak výrazný. Tenké narůžovělé rty zdobí piercing v levé části spodního rtu, nejčastěji kroužek. Sem tam můžete vidět kroužek i v pravé nosní dirce. O píchlém levém ušním boltci nemluvě. Na tvářích pod očima si občas pomocí linek kreslí čárky podobné těm, se kterými indiáni vyráželi nejen do bitev, což na téměř porcelánově bílé pleti umí slušně bít do očí. Tvář má pokaždé dohladka oholenou. Vidíte-li ho zarostlého, nejspíše má přinejmenším existenční krizi.
A šatník? Asi nikoho nepřekvapí, že drtivou většinu zabírá kůže, kov a loga všemožných rockových či metalových skupin. Samozřejmě nejčastěji černé, že ano. Sice je možné ho vidět v jiných barvách, ale černá je jeho dominantou. Mimo košil v často dost pofiderním stavu a zmíněných skupinových triček se nebrání třeba fishnetům. Pokud nemá náladu, nevezme si triko vůbec a natáhne pouze koženou vestu nebo bundu. Kalhoty bývají upnuté, nezřídka kožené. Rozervané džíny jsou pochopitelně nevyhnutelná součást. Na nohy vezme snad cokoli od conversek po otrhané tenisky, ale téměř pravidelně ho uvidíte v kanadách. A doplňky? Ostnaté pásky, nevkusně kýčovité prsteny, široké přívěsky... jistě si to dokážete živě vybavit.

Ačkoli vzhledově možná působí jako typický filmový rebel, který se hrozně moc snaží vypadat drsně, není to tak úplně pravda. Přinejmenším v té části o rebelovi. Nemá potřebu porušovat pravidla ani působit drsně, ale konfliktem se vyloženě baví. A k pobavení mu slouží pověstný cynismus, sarkasmus a dávka černého humoru. Je z velké části sangvinikem, ale jeho povaha zabrušuje i za hranice flegmatika a cholerika. Jeho projevy jsou tedy dost nepředvídatelné a excentrické - někdo by možná řekl, že má bipolární poruchu nebo rozdvojenou osobnost, ale ne. Nemá žádnou psychickou poruchu, jen neskutečně versatilní povahu. Ne vždy je předvídatelný. Jestli však něco umí, je to sebekontrola. Umí se nadchnout pro věc, ale dovede se ukotvit do míry, kdy ho vlastní zapálení nepřipraví o hlavu. Inteligencí nijak nevyniká, ale hloupý není. Je schopný ji využít na maximum.
Jak bylo zmíněno, konflikt tvoří jeho největší zábavu. Krátí si čas rýpáním, přihlouplými poznámkami, kanadskými žerty i zbytečně morbidním cynismem. Sic není ten filmový rebel, pravidla pro něj znamenají dost málo a nemá problémy je obejít, pokud z toho něco má. Jestliže se však zvládnete naladit na podobnou vlnu, možná najdete společné téma. Málokdy mu mizí úsměv z tváře a není ten typ, co si ho nechá jen tak vymazat z tváře. Paradoxně (či možná právě proto) se o to pokouší spousta těch, kteří se na podobnou notu nenaladí. V zásadě není zlý - pokud víte jak s ním mluvit a sám ví, že stojí nohama pevně na zemi, pomůže. Zároveň však nečekejte, že slyší na "mám to u tebe". Podáte mu pomocnou ruku? No, snad si užijete svůj dobrý pocit. Přátele si nehledá zrovna snadno, ale nedá se říct, že by jich potřeboval mnoho. Je pro něj extrémně snadné rušit navázaná pouta a jistě v tom pomáhá i přirozená tvrdohlavost. Nejste s ním? Pak budete ležet tam, kde leží ti, co jsou proti němu nehledě na vaši stranu.
A koníčky? Kromě toho, že miluje být energetickým upírem miluje muziku. Muzika je něco, co miluje snad obdobně své škodolibosti. Miluje metal, rock, punk, goth i všemožné alternativní odnoše. Bohužel je jedním z těch, co absolutně neuznávají jakékoli jiné styly muziky. Rap a pop nepřipadá v úvahu - natož aby přiznal, že některé z jeho oblíbených skupin zní jako obyčejná popová vypalovačka. Co se fobií týče, se strachem to má přirozeně složitější. Není nic fyzického z čeho by dostával panickou hrůzu, ostatně tak byl vychovaný. Ví však, že strach dokáže člověka ovládnout natolik, aby zničil sám sebe i veškeré své plány. Ať to zní jakkoli, bojí se strachu a z toho pramenící nejistoty.

Zahalena rouškou tajemství.

Díky odlišnostem ve své povaze vždy (nejen) od otce sklízel pochybnosti, jestli je vůbec jeho
Není kdovíjak výborný bojovník, je rád, že si neusekne hlavu
Je vegetarián
Kuřák
Nijak se netají tím, že ženy ho nezajímají
Ovládá hru na kytaru a bicí
A možná proto je mizerný zpěvák, nedej bože tanečník
Jedna z opravdu mála věcí, co ho rozčílí, je zmínka o jeho minulosti, kdy byl zapřísáhlý cringy emo kid

CHEIRÓFÓVIS

Není radno si s ním zahrávat. Díky této schopnosti přejde uštěpačné poznámky jedním jediným pohledem, který dokáže v hlavě protistrany vytvořit neuvěřitelný chaos a při velké soustředěnosti protivník utíká tou nejrychlejší cestou daleko od něj.

TILEMETAFORAS


Chvíli je tady a pak je mrknutím zase jinde. Je jednoduché ho ztratit z dohledu, protože mu teleportace málo dělá nějaký problém.

Od otce získal malé kovové larvy štěnic, které se dostanou polokrevnému pod kůži a způsobují halucinace. Delším pobytem v těle poloboha začnou vypouštět jed, který tělo oslabuje a pomalu paralyzuje. Počet kusů: 3


Mapa vedoucí k pokladu z Táborového vetešnictví. Zůstává otázkou, kam majitele zavede a zda mu přinese nějaký poklad nebo návštěvu psychologa. (Po nalezení 'pokladu' přestává být platnou)

Zrádce nemá žádná ocenění.

Andy Biersack
 




Žádné komentáře:

Okomentovat